Juhannusta ja varsakuumetta – varsakuvapostaus! ;)♥

Juhannus sujui rauhallisesti ja hyvässä seurassa sekä kotona että tallilla, ja tästä alkaakin parin viikon kesäloma. Viimeiset kolme työviikkoa kuluivat ratsastusleirien parissa, ja vaikka olenkin nyt leirien jälkeen aivan poikki, leirit sujuivat pääasiassa tosi hyvin ja leiriporukka oli aivan ihana joka leirillä. Opin itsekin uusia asioita ja tutustuin uusiin ihmisiin ja pariin hevoseenkin, ja tästä on kiva jäädä lomalle valmistautumaan uusiin seikkailuihin.
Alkukesää parina kuvana:
  1. Hepat pääsi laitumelle, jee! Aika harva heppa oikeasti irrotteli päästyään laitsalle ja alkoi vaan syödä, mutta ainakin Farosta irtosi vähän vauhtiakin. 😀
  2. Teinit ihmettelee maailmaa. ♥ Edessä pikku G, joka on ehdottomasti tämän hetken the hevoseni, se kaikkein paras ja ihanin. ♥
  3.
Unirytmini on niin perseellään ettei mitään rajaa. :’D Monet auringonnousut ja -laskut on katseltu samoilla silmillä, kuvassa eräs upea nousu Rammstein-verhoni takaa… Ihan vain senkin takia, että näin Rammsteinin keikalla Rockfesteillä ja on se vaan paras. ♥
  4. Näissä tunnelmissa vietin viimeisen työpäivän ennen juhannusta ja vedin vielä yhden parin tunnin maaston; eräs hurmaava hevonen (siis oikeasti hurmaava, tykkään siitä edelleen) päätti vähän protestoida satulavyön kiristystä, ja koska olin hidas, sain elämäni ensimmäisen ihan kunnollisen hevosenpureman… Kyllä sattui, turposi ja tummui, mutta näin jälkikäteen lähinnä huvittaa, koska vain vartti tuosta puremasta kävelin hevosella kohti maastoja ja fiilistelin kuinka ihana se on. :’D
  Ossi on saanut leirien ajan olla lähes täysin kesälomalla, en halunnut purkaa omaa väsymystäni siihen joten annoin sen viettää aikaa uuden tarhakaverinsa kanssa kaikessa rauhassa… Eilen kävin taas Ossin kanssa kävelemässä ja päästin sen lopuksi kentälle issikkakaverin kanssa, pojilla oli selvästi toisiaan ikävä sillä ne leikkivät ihan kunnolla ja molemmilla oli kivaa. ♥ Olen tehnyt vähän töitä myös Kiltsun kanssa ja lisäksi ratsastanut kerran toisella ihanalla orilla, parilla superkivalla tammalla ja tänään olisi tarkoitus tehdä jotain pitkästä aikaa Ellankin kanssa. Myös lempi-issikkani ajattelin puunata tänään, mutta voi olla, että käyn vaan rapsuttelemassa sitä ja syöttämässä sille vähän leipää… Katsotaan tallilla, mitä saan aikaiseksi.
  Loppupostauksen täytänkin sitten vauvakuvilla! Siis hevosihmisten vauvakuvilla, elikkäs varsoilla. ♥ Kuvissa kaksi hienoa warlander-sisarusta samasta friisimammasta, toisella ikää kohta kaksi vuotta ja toinen on kuvissa vain muutaman päivän ikäinen… Hyvää juhannusta ja varsakuumetta, rakkaat lukijat, tässä teille meidän tallin kakarat Sir Olaf ja Lady Lilian! ♥
Olavi-kuvat on napattu orilaitumelta, siksi pikkuherralla on numero takapuolessa. 😀

“Oisitko sä mun kamu?”

Kesäkaveri! ♥

Ihan hassua, miten nopeasti nuo pikkuhevoset muuttuvat oikean hevosen näköiseksi… Sehän oli ihan äsken vasta pieni varsa! 😀
Suomipoika kävi vähän liian lähellä takapuolta… 😀

Nousee se töppönen pikkusiskollakin!

Näitä katsellessa sitä melkein miettii, että voi jos olisin antanut Ossin tehdä yhden pikkuaasin tai -muulin… Mutta vain melkein, sitten tulen järkiini ja olen kiitollinen siitä, että pitkäkorva on ruuna. :’D

“Kato äiti, mä pukitan!” Niin söpö tyyppi. ♥

Wruuuum, kyllä noilla koivilla pääsee! 😀
♥: Kitty

Comments 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.