Kirjoittaja

Blogin takaa löytyy 93-syntynyt hevosnainen, joka “järkipuheista” välittämättä seurasi unelmaansa ja teki harrastuksestaan ammatin. Ennen hevosalalle päätymistä piti käydä kokeilemassa muutamaa vaihtoehtoa, mutta lopulta tunteet voittivat järjen ja oma kutsumusammatti löytyi hevosten parista. Opiskelen hevosalalla ja työskentelen maailman parhaassa työpaikassa, siellä minulla on toinen, vähän ensimmäistä perhettäni isompi ja oudompi perhe, joka sisältää monia rakkaita hevosia, ihmisiä ja puudeleita. Tästä perheestä haluan blogissani kirjoittaa, ja pääsettekin varmasti seuraamaan tallimme puuhia tulevien postausten kautta.

Hevosten kanssa haluan työskennellä monipuolisesti maasta, selästä ja ihan vain niitä tarkkaillen. Tykkään ratsastamisesta, mutta se ei ole enää vuosiin ollut pääasia hevosten kanssa. Hevosten henkinen ja fyysinen hyvinvointi kiinnostaa, samoin niiden käyttäytyminen, ja niistä haluan oppia lisää. Haluan työskennellä hevosten kanssa niin, että toiminnassani on johdonmukaisuutta, pehmeyttä, hauskuutta, reiluutta ja tavoitteellisuutta – koska näistä mikään ei sulje toisiaan pois.

Talliajan ulkopuolella (silloin harvoin kuin sitä on) kirjoitan, luen, pelaan tietokoneella, kuuntelen musiikkia ja katson liikaa leffoja ja sarjoja. Arkeni täyttävät tekstin ja liikkuvan kuvan muodossa merirosvot, viikingit, moottoripyöräjengit, haltiat ja vampyyrit, ja näiden lisäksi tulee tietysti luettua ja kirjoitettua myös hevosiin liittyviä asioita. Edellä mainittujen lisäksi erittäin lähellä sydäntäni on musiikki, ja aina tilaisuuden tullen käymme kavereiden kanssa nollaamassa arjen stressin hyvänmielenbändimme Turmion Kätilöiden parissa. Turmareiden lisäksi soittolistalla on usein Rammsteinia, Fear of Dominationia ja Beast in Blackia, kun taas välillä saattaa tulla päiviä, jolloin Kaija Koo, Anssi Kela, Sunrise Avenue ja Backstreet Boys kuulostavat maailman parhaalta. Lempielokuvani on Taru Sormusten Herrasta, kaikki kolme, ja niitä voisin katsoa koska tahansa, vaikka nukahdankin aina “Kahden tornin” aikana.

Tavoitteeni elämässä on tällä hetkellä olla onnellinen, valmistua joskus ammattiin ja tehdä työkseni sitä, mitä rakastan. So far so good.

Paras aasi. ♥
© Linda P.
♥
© Linda P.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.