Oskari 2v – kuvapostaus

EDIT // Moni lukija varmaan ehti tämän postauksen aiemman tekstin jo lukeakin, mutta vasta yksi lukijakommentti herätti minut tajuamaan, minkä sävyn teksti postaukseen toi ja mitä en ehdottomasti blogiini halua. Blogin on tarkoitus olla kiva heppablogi, kaikki asiat eivät tietenkään ole hevosmaailmassa kukkia ja sateenkaaria, mutta haluan siitä huolimatta keskittyä enemmän niihin kuin synkkiin menneisyyden sadepilviin. Olen huomannut jo aikaisemmin olevani Ossin kohdalla aika katkera kirjoittaja murehtiessani Ossin edellistä elämää, enkä halua enää sen sävyisiä tekstejä tänne. Blogi on sekä itseni että lukijan kannalta kivempi, jos katse on kohti tulevaa eikä mennyttä, ja siitä syystä poistin sekä tämän edellisen tekstin että kommentit (tämän josta jo mainitsin ja oman vastaukseni siihen, jos ko. anonyymi ei ehtinyt vastausta lukea niin tule Facessa tai Instassa juttelemaan, tiedän aika varmasti kuka olet ja oikaisen mielelläni kommentissasi olleen väärinkäsityksen). En halua olla se bloggaaja, joka valittaa jatkuvasti menneestä ja katkeroituu jokaisen tekstin myötä enemmän, joten nyt blogissa alkaa ihan oikeasti puhaltaa uudet tuulet ja panostan sisältöön niin, että tätä on mukava lukea!

EDIT //Uusien kuvien puuttuessa edelleen saatte blogiin vanhoja kuvia, toisin sanoen 10 vuotta vanhoja kuvia. Kuvissa Ossi 2v ja entinen tarhakaveri Pyykkis, jonka kanssa Ossi tarhasi jonkun aikaa edellisessä kodissaan ollesaan vielä pieni aasinperkele. ♥ Kuvat © Elisa S., kiitos!

op op1 op2

... Ihan normaali aasi, toki. :D
… Ihan normaali aasi, toki. 😀
Niin söpö Mosmo! ♥
Niin söpö Mosmo! ♥

op5

Ehkä älykkäin kuva näistä kahdesta ikinä.
Ehkä älykkäin kuva näistä kahdesta ikinä.
Siis nuo jalat, voi että jos voitaisiin saada ne vielä tuohon kuntoon...!
Siis nuo jalat, voi että jos voitaisiin saada ne vielä tuohon kuntoon…!
Älykäs eläin. ♥
Älykäs eläin. ♥

♥: Kitty

Comments 1

  • Nyt vasta aloin miettimään että oletko ikinä kommenttiini vastannut ja huomasin sinun muokanneen blogitekstiä. En tiedä tiedätkö oikein kuka olet luultavasti, mutta haluaisin vaan sanoa että silloinkuin kommenttia kirjoitin oli huonompi päivä ja asia tuli varmasti aika ilkeästi esiin. Luin muokkaamasi osion tästä postauksesta ja oikeassa olet että olen hieman katkerasti asiaa kertonut tänne blogiin mutta oikeus ollakkin sillä olihan ne jalat ihan hirveät. Haluan kuitenkin pysyä ainakin melkein anonyyminä mutta haluaisin kertoa että toivon sinulle ja Ossille kaikkea hyvää ja toivottavasti teillä on kiva kesä tulossa! <3

    Ps. Jatkan edelleen blogin lukemista sillä postaukset ovat mielenkiintoisia! Lisää vaan ratsastuskuvia niin kivempi lukea:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.